Під спідницею без трусів: 190 фото (частина 2)

Тема: Що у них під спідницею? А нічого там немає, навіть трусів….лише піська!

Що подарувати хлопцю на ДР? Як поліпшити йому настрій? Як правильно провести з ним дозвілля? На всі питання, які починаються з «як» і стосуються парубка, існує одна лише правильна відповідь — хлопцю треба дати. Це єдине, що його за великим рахунком цікавить (нє, ну, звичайно, ваш талант кухарки теж має якесь значення, але це вже потім, а зараз…). Як дати і коли дати — лише бекграунд, деталі. Просто дайте йому..і все. Проте давати краще так, ніби він сам вас узяв (завоював, йопта!). Як це реалізувати практично, як підгодувати хлопця і ініціювати заковтування приманки? Тут допоможе надійний тренд, ім’я йому — «під спідницею без трусів». Забудьте надіти труси…і все станеться само собою…
Фотосет ілюструє використання даного тренду. Хлопецьприречений. У нього немає жодного шансу пройти повз і не заковтнути приманку.

Запис опублікований в рубриці голі аматорки з тегами від by .
Яка ринкова ціна цих чікс? Оціни!
1 бабла2 бабла3 бабла4 бабла5 бабла6 бабла7 бабла8 бабла9 бабла10 бабла (66 оцінок, середня ціна чіки: 7,86 бабла з 10 можливих)
Загрузка...

↓↓↓ Для почитати:

3 thoughts on “Під спідницею без трусів: 190 фото (частина 2)

  1. Вдушехохол

    Хорошие подборки и угарные комментарии админа:)) Про себя озвучиваю и радуюсь:) Украиньскою дийсно набагато краще! Жду еще!:)

    1. admin Автор записи

      ага, я и сам заметил когда перевел — украинский делает тексты мягче и даже где-то остроумней)) да и звучат они на нем непривычно

  2. Вдушехохол

    Вообще украинские телки имеют какую-то изюминку. Даже самые тупые и вульгарные притягивают) В них какая-то животная самочная сексуальность, безмозглая и первобытная. Вот бы замутить с ними какой-нибудь секс-бизнесок;)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *