Ранжування блядів по єбабельності

Тема: брюнетка відверто позує і паралельно пойобує себе.

Чи добре бути земною жінкою? Тобто мати окрім розуму ще і чисто органічну, тваринну складову. Тіло, органіка, рефлекси..інстинкти. Чи нафіг це тіло? Адже воно зношується, старіє, врешті-решт приходить в непридатність… Може комфортніше було б існувати як деякий ШІ (штучний інтелект), без тіла зовсім? Або міняти тіла, штучно вирощені в лабораторіях? Як плаття. Сьогодні ти, припустимо, мулатка з бразильськими сідницями, завтра — субтильна китаянка без цицьок, післязавтра ти…..
Нуууу, це ж нісенітниця ! Марення!- несподівано уклиниться в наші роздуми деякий Вася. Як тоді ранжувати блядів по єбабельності якщо в бляді немає статичного тіла? По інтелекту чи що? Який нафіг інтелект, адже мова про йоблю, про тіток! І Вася безумовно має рацію.
Тому питання поставлене на початку некоректне. Добре, чи погано, але без статичного тіла не обійтися. Так повинно бути. Вася сказав!

Героїня фотосету, не усвідомлює привілеї володіння статичним тілом, проте користується нею. Абсурд? Ні, інстинкт. У числі критеріїв ранжування по єбабельності інстинкт має більшу вагу чим інтелект. Це теж Вася сказав.

↓↓↓ Для почитати:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *